Evangelisatie

Evangelisatiewerk is in onze gemeente een activiteit dat zich richt op mensen buiten onze gemeente. Fijn dat u ons heeft gevonden op deze website. Misschien is uw interesse gewekt doordat u op een markt onze kraam heeft gezien, of  een Bijbel of een folder heeft ontvangen.

Ons doel is om mensen te ontmoeten en de Bijbelse boodschap mee te geven. Om te proberen mensen duidelijk te maken wat God voor arme zondaren wil betekenen. Misschien wilt u graag meer te weten komen over een God die naar zondige mensen omziet. Een God die Zichzelf wil laten kennen door Zijn woord: de Bijbel. De boodschap van de Bijbel is zo belangrijk dat iedereen die mag, en eigenlijk moet horen.
Wij zijn ons er van bewust dat we niemand tot het christelijk geloof kunnen brengen. Maar God kan het wel door de kracht van Zijn Woord (de Bijbel) te doen ervaren door Zijn Geest.

Elke zondag staan onze kerkdeuren voor u open. U bent van harte welkom. We hopen u, als nieuwe bezoeker, persoonlijk te verwelkomen.

Ook organiseren we verschillende andere activiteiten:
• Kinderclub, elke zaterdagmorgen in de Eben-Haëzerschool aan de Duikerlaan
• Schriftelijke Bijbelcursus
• Straatevangelisatie op markten e.d.
• Folderverspreiding

Deze activiteiten zijn maar een gedeelte van wat er in de gemeente gedaan wordt. Als u zich niet aangesproken voelt door een van deze zaken, maar toch interesse heeft in de Bijbel en het christelijk geloof, dan kunt u altijd contact opnemen.

Ook kunt u zo een gratis Bijbelcursus of Bijbel aanvragen.

Aanmelden voor de online bijbelcursus doet u op www.schriftelijkebijbelcursus.nl