Inschrijven

Aanmelden voor een kerkdienst

Voor onze kerkdiensten maken we gebruik van het reserveringssysteem Kerktijd.nl. Dit gaat niet uit van een vol=vol principe, maar werkt op basis van (eenmalige) aanmelding en daarna uitnodigingen per e-mail voor de verschillende kerkdiensten. We sturen gerichte uitnodigingen naar de leden die zich voor een bepaald soort kerkdiensten hebben ingeschreven. Dit systeem zorgt voor een eerlijke roulatie, waarmee alle leden evenveel kans krijgen om een kerkdienst te bezoeken. Verder zorgt het systeem voor een optimale bezetting door automatisch de eerstvolgende leden uit te nodigen wanneer iemand een uitnodiging afwijst.

Hieronder vindt u een beschrijving hoe e.e.a. in zijn werk gaat.

 

Door middel van een aanmeldformulier kunt u zich aanmelden voor de kerkdiensten. Op dit formulier vult u ook in met hoeveel personen u maximaal komt. Voor een compleet gezin is één aanmelding dus voldoende. Het is van belang om het wachtwoord te onthouden. Dat kan later gebruikt worden om uw instellingen te wijzigen.

Zodra de aanmelding is gelukt, ontvangt u een bevestigingsemail die geverifieerd moet worden om te activeren.
Let op: het e-mail bericht kan in de spam map komen. Als dit het geval is, komen mogelijk vervolg e-mails ook in de spam map. U kunt het emailadres app@kerktijd.nl toevoegen aan vertrouwde emailadressen om dit te voorkomen. Zodra de aanmelding is afgerond is het wachten op de uitnodiging voor een van de diensten.

U kunt hier het aanmeldformulier openen.

 

Voor degenen die geen toegang tot internet en email hebben is er de mogelijkheid om telefonisch te registreren. Dit kan via ouderling T.A. Schouten op telefoonnummer: 06–225 146 05

Bij de registratie per telefoon wordt gevraagd om een naam, telefoonnummer, het aantal kerkgangers en de voorkeur voor welke diensten u uitgenodigd zou willen worden.

 

Iedere donderdag worden de uitnodigingen verstuurd voor de kerkdiensten van de daaropvolgende zondag (Bijbellezingen op maandag). Gezien de richtlijnen vanuit de overheid zijn het aantal plaatsen in de diensten beperkt. Daardoor zal u niet voor elke dienst kunnen worden uitgenodigd. De uitnodigingen worden per email verstuurd. In de email wordt gevraagd om te accepteren of te weigeren.

Zodra u op de groene knop “Ik kom wel” klikt, wordt u gevraagd of u ook verwacht met het aantal te komen dat u bij het aanmelden heeft opgegeven. Dit kunt u voor deze dienst hier eventueel aanpassen. Dit belangrijk, want wanneer u met minder mensen komt, kunnen we weer anderen uitnodigen!

 

Als u het aantal bezoekers heeft aangepast kunt u het daarna niet meer verhogen. Verlagen kan wel, klik dan nogmaals op de link en pas het aantal aan.

Bij weigering wordt er automatisch een nieuwe uitnodiging uitgestuurd naar de volgende persoon op lijst. We vragen u zo snel mogelijk te laten weten of u wel of niet denkt te komen, daarmee kunnen we anderen sneller een uitnodiging sturen.

Na 48 uur vervalt de uitnodiging en kunt u zich voor die dienst niet meer aanmelden! Op dat moment worden andere personen uitgenodigd.

 

Degene die geen internet (en email) hebben worden gebeld met de uitnodiging voor dienst. Dit zal ook gebeuren vanaf donderdag.

Degene die u belt zal vertellen voor welke dienst u uitgenodigd wordt. Aan de telefoon kan dan gemeld worden of u wel of niet gaat komen.

 

Kan ik mijn voorkeur nog aanpassen?
Zeker, met uw emailadres en opgegeven wachtwoord kunt u inloggen en uw gegevens en voorkeur aanpassen. Als u zich telefonisch heeft aangemeld, kan de wijziging telefonisch doorgegeven worden.
Inloggen kan op de website https://app.kerktijd.nl/login

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?
Bij het inloggen op https://app.kerktijd.nl/login staat ook een link om een nieuw wachtwoord aan te vragen, deze wordt gestuurd naar het emailadres waarmee u zich opgegeven heeft.

Wat moet ik doen als ik op vakantie ga?
U kunt tijdelijk uw voorkeur aanpassen door alles uit te zetten, dan ontvangt u tijdelijk geen uitnodigingen.

Ik heb wisselende diensten met werk, wat nu?
U kunt uw voorkeur tot en met woensdag aanpassen. Die aanpassingen worden door het systeem meegenomen bij het uitsturen van de nieuwe uitnodigingen. Dus als u de komende zondag ‘s ochtends moet werken, dan kunt u uw voorkeur voor de ochtenddienst(en) weg halen en alleen op de middag en/of avonddienst zetten.

Een bekende laat een kindje dopen – hier wil ik graag naar toe, kan dat?
Doopouders mogen een maximaal aantal personen uitnodigen om de dienst bij te wonen, zoek dus contact met hen. Naast deze genodigden, worden de uitnodigingen op de standaard manier verstuurd.

We komen met minder mensen als opgegeven, kan ik dit wijzigen?
Ja, dat kan via de bevestigingsmail met onderwerp “U bent aangemeld”. In deze mail staat een link waarmee u het aantal kan wijzigen, dat kan alleen maar lager, niet hoger. Als u daar een aanpassing maakt, zullen alsnog anderen uitgenodigd worden.

Ik heb opgegeven dat ik kom, maar nu kan ik toch niet, wat nu?
Via de uitnodigingsmail en via de bevestigingsmail kunt u zich nu zelf afmelden. Zo blijft uw plaats niet onnodig leeg.

Ik heb een vraag die hier niet bij staat, waar kan ik die stellen?
U kunt een email sturen naar  inschrijven@elimcapelle.nl. Als u geen gebruik kunt maken van email, dan kunt u ook het telefoonnummer wat hierboven genoemd is bellen.